آشپزخانه صنعتی چیست و چرا میگویند آشپزخانه صنعتی؟ تجهیزات آن کدامند و برای تعمیر این تجهیزات، چه اقداماتی باید انجام داد؟ بدیهی است که فرم راه اندازی یک آشپزخانه با ماهیت حرفه ای، با آشپزخانههای منازل کاملا متفاوت بوده و اصول و تجهیزات متفاوتی را نیز میطلبد.
در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به ساختار این سبک از آشپزخانههای رستورانی انداخته و لیست تجهیزات آنها را مرور کنیم.پیک استیل به عنوان تولیدکننده تجهیزات آشپزخانههای حرفهای، بهترین همراه برای تجهیز چنین آشپزخانههایی خواهد بود.
آشپزخانه صنعتی چیست و چطور تجهیز میشود؟ آشپزخانه صنعتی به آشپزخانههایی گفته میشود که در هتلها، رستورانها، کارخانهها، ادارات و سازمانهای بزرگ و ... قرار دارند و به شکلی تجاری یا خدماتی کلان به طبخ غذا میپردازند. به طور کلی در هر جایی که حجم زیادی غذا روزانه طبخ شده و از ساختار خانگی خارج باشد، آشپزخانه صنعتی گفته خواهد شد.
البته تنها این طبخ زیاد غذا، محور صنعتی شدن یک آشپزخانه نیست، بلکه لازم است تا تجهیزات جای گرفته در آن نیز از گروه تجهیزات آشپزخانه حرفهای باشند. بنابراین اگر میخواهید بدانید که آشپزخانه صنعتی چیست و چه شرایطی دارد، باید به شکل پخت غذای حرفهای و در تعداد بالا، توجه نمایید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر